20170101 1

Iedereen een goed, gezond en creatief 2017 toegewenst! 

Voor de kerst vertelde ik al dat er spannende dingen stond te gebeuren nog voor het einde van het jaar. Van sommige nieuwsgierigen kreeg ik gelijk app-jes en berichtjes met de vraag wat dan? Die moesten nog even geduld hebben.

Het eerste nieuwtje is dat ik sinds 27 december mijn titel Miss. heb mogen inwisselen voor Mrs. ?. Maar dit was bij de meeste vrienden en familie al wel bekend.

Het tweede nieuwtje is dat ik eergisteren bij de Kamer van Koophandel ben geweest en Sienswijze daar vanaf 1 januari 2017 officieel staat ingeschreven! Ik ben nu dus een heuse eigenaresse van een eenmanszaak. ?

Nadat ik me vorig jaar maart op Etsy had geregistreerd, bleken mijn creaties toch ook buiten de vrienden- en familiekring in de smaak te vallen. Een goede reden om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en het allemaal wat serieuzer aan te gaan pakken.

Ik ben benieuwd. Een beetje spannend vind ik het wel met al die regeltjes voor de belasting en dergelijke. Je wilt het natuurlijk toch allemaal goed doen. Ik blijf gewoon vol passie en liefde lekker doorwerken aan nieuwe producten en het pakken van kansen, alleen nu met wat extra administratie. We zullen zien hoe het loopt.

Op een mooi nieuw jaar! Ik heb er zin in! ?

Veel liefs,

Sien

Reacties mogelijk gemaakt door CComment