20141230 1

Ik hoop dat iedereen genoten heeft van de afgelopen kerstdagen. Wij hadden heerlijke dagen met vrienden, familie en andere dierbaren. Heerlijk gegeten, gedronken en gelachen.

Inmiddels heeft iedereen onze kerstgroet wel over de post ontvangen en kan ik dus ook mijn laatste megaproject hier laten zien. ?

Het leek me leuk om dit jaar in plaats van een kaart een zelfgemaakte kersthanger van vilt te sturen. 

20141129 1

De herfst is alweer op z'n einde aan het komen en koning Winter klopt al op de deur. Heb je ook zo genoten van alle mooie kleuren in de natuur?

De afgelopen weken heeft deze lieve egelmoeder met haar twee kindjes bij ons op de kast gestaan om de herfst een beetje in huis te halen. 

Ik heb ze al weer een tijdje geleden gemaakt van een materiaalpakketje wat ik in september gekocht had, maar was helemaal vergeten om ze hier nog even te laten zien.

20141031 1

De afgelopen week ben ik weer heerlijk bezig geweest om iets van vilt te maken. Iets voor Halloween en iets voor de herfst had ik in gedachten, maar omdat halloween al zo dichtbij kwam ben ik daar maar mee begonnen.

Eind september was ik op de herfstmarkt van Atelier Sari. Daar zag ik toch zulke leuke materiaalpakketjes voor herfst en halloween creaties. Bij twee ervan was ik gelijk verkocht. Deze lieve Halloween heksjes en een andere die je in een later blogje nog gaat zien.

20141025 1

Ik hoor je denken: die gaat in een rap tempo; die heeft zeker niets beters te doen. Haha, nou niets is minder waar hoor! Nou ja, het laatste misschien wel toen ik dit lieve wollige schaapje haakte. Ook deze creatie is namelijk geboren tijdens onze vakantie in de Dordogne. En dat is het fijne aan vakantie: je kunt je tijd helemaal indelen zoals je zelf wilt en dat was in ons geval o.a. heerlijk lezen en haken.

Omdat ik vergeten was een grote naald mee te nemen op vakantie, kon ik daar de knuffels niet in elkaar zetten. Hierdoor hield ik des te meer tijd over om alvast alle onderdelen te haken en te vullen.