BPLB01 7
BPLB01 6

🧡 Knuffie van zachte babybadstof met houten bijtring 🧡

Zoek je een leuke knuffel voor je eigen kindje of een hip kraamcadeau? Deze handgemaakte knuffie van zachte babybadstof is heerlijk om urenlang mee te knuffelen.

De houten bijtring is ideaal voor doorkomende tandjes en stimuleert de motoriek en het gevoel voor verschillende materialen en vormen door het contrast tussen het hout en de zachte stof. 

Het hoofdje is gevuld met schone geplozen schapenwol. De wol neemt na enige tijd de geur van de ouder(s) (bijvoorbeeld door de knuffel een paar nachten bij zich te houden) en het kindje aan. Hierdoor geeft de knuffel al heel snel een warm, vertrouwd en rustgevend gevoel.

Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerd kadootje te geven met de naam van de baby erop. De naam wordt dan met silky garen schuin op het mutsje geborduurd. Er kunnen maximaal 10 karakters op het mutsje geborduurd worden.

🧡 Materiaal

De ring is van onbehandeld beukenhout en vrij van gifstoffen. De knuffel is gemaakt van 100% katoenen badstof. Het hoofdje is opgevuld met 100% gewassen schapenwol. 

🧡 Maat

Het knuffie is van voetjes tot puntje van de muts ongeveer 18 cm lang.
De ring heeft een doorsnede van 7 cm.

🧡 Wasvoorschrift

Het is aanbevolen het product te wassen op max. 30ºC. Met de hand of op een wol- of fijnwasprogramma. Niet in de droger.

 

Sienswijze adviseert om de állerkleinsten alleen onder toezicht met het knuffie te laten spelen.

 

Mocht je nog vragen hebben of wil je liever een andere kleur of maat, neem gerust contact op.

 

€20,- excl. verzendkosten - past door de brievenbus.