Verzenden en retourneren

Verzenden

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen doen we ons best de bestelling uiterlijk binnen drie werkdagen te verzenden, tenzij we anders met je hebben afgesproken.

Je bestelling wordt verzonden via PostNL of kun je afhalen in Zoetermeer of op een markt/beurs waar wij staat. Afhalen is enkel mogelijk op afspraak. Bestellingen van digitale producten worden verzonden via email. 

We verpakken je bestelling in het geval van brievenbuspost in een luchtkussenenvelop, of bij pakketpost in een daarvoor passende doos. 

Wij hanteren de tarieven van PostNL + €1,00 per verzending voor het verpakkingsmateriaal en administratiekosten. Bij afhalen en digitale producten worden er geen verzendkosten en verpakkingsmateriaal gerekend.

We verzenden je bestelling altijd standaard via de meest voordelige mogelijkheid. Indien je graag gebruik wilt maken van een ander postorderbedrijf en/of een andere wijze van verzenden (bijvoorbeeld met Track & Trace code of aangetekend) geef dit dan door bij je bestelling, dan kunnen we overleggen wat er mogelijk is.

Je bestelling wordt voor verzending door ons gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt.

Verzenden is voor risico van de klant. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte poststukken en/of beschadigde inhoud van poststukken, opgelopen tijdens de verzending. 

Retourneren

Als het product je helaas toch niet bevalt of om welke andere reden dan ook dan kun je het binnen 14 dagen aan ons retourneren. Digitale producten en patronen kunnen vanwege copyright niet geretourneerd worden. Op maat gemaakte producten kunnen in beginsel niet geretourneerd worden, maar hiervoor zullen we in onderling overleg altijd proberen een oplossing te vinden.  

Neem voor het verzenden van de retourzending altijd contact met ons op via email of het contactformulier op de website. Geef hierbij ook duidelijk aan om welk product het gaat dat je wilt retourneren.

De producten die je retourneert dienen in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn.

Zodra wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst aan je terugbetalen. Als je een volledige bestelling retourneert worden hierbij ook de oorspronkelijke standaardverzendkosten terugbetaald.

De verzendkosten en risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant.