BPLW01 02
BPLW01 04

🧡 Handgemaakte lappenpop van zachte badstof met roze sterretjespatroon 🧡

Zoek je een leuke knuffel voor je eigen kindje of een hip kraamcadeau? Deze handgemaakte knuffeldoek van zachte wafelbadstof is heerlijk om urenlang mee te knuffelen!

Het hoofdje is gevuld met schone geplozen schapenwol. De wol neemt na enige tijd de geur van de ouder(s) (bijvoorbeeld door de knuffel een paar nachten bij zich te houden) en het kindje aan. Hierdoor geeft de knuffel al heel snel een warm, vertrouwd en rustgevend gevoel.

De tutteldoek is al gemaakt en kan dus direct verzonden worden.

🧡 Materiaal

Deze knuffel is gemaakt van 100% katoenen badwafelstof met een lief zacht roze sterretjespatroon. Het hoofdje is opgevuld met 100% gewassen schapenwol. De randen zijn afgezet met een 100% katoenen roze biasband net als waarvan het strikje is gemaakt.

🧡 Maat

De doek is ongeveer 50 cm breed.

🧡 Wasvoorschrift

Het is aanbevolen het product te wassen op max. 30ºC. Met de hand of op een wol- of fijnwasprogramma. Niet in de droger.

 

Het strikje is stevig vastgenaaid en kan niet meer ont-strikken. Hoewel alles met zorg is bevestigd adviseert Sienswijze om de allerkleinsten alleen onder toezicht met de tutteldoek te laten spelen.

 

Mocht je nog vragen hebben of wil je liever een andere kleur of maat, neem gerust contact op.

 

€20,- excl. verzendkosten